perjantai 23. elokuuta 2013

Raitageneraattori

Koska en pysty neulomaan, haaveilen neulomisesta. Pyörin neuleaiheisilla sivuilla ja mietin mitä neulon kun pystyn. Luotto käden paranemiseen on kova, sillä lähetin osallistumisilmoitukseni tämän syksyn Sukkasatoon. Toivotaan nyt kovaa paranemistahtia kädelle..

Lisäksi törmäsin raitageneraattoriin, ja sehän on uskomattoman kiva juttu. Ei tarvitse enää itse tuskailla raitojen järjestyksen kanssa! Valitset haluamasi värit, kerrosmäärät raidoille, ja kokonaiskerrosmäärän. Mallikuvissa on 3-4 väriä, raitojen koot 3-6krs ja kokonaiskerrosmäärä 100krs. Generaattori näyttää raidoituksen kuvana, sekä lisäksi tekstinä, jossa näkee kerrosmäärät joka värille. Minulla ei ole mielessä kuin yksi sana, mahtavaa! Nyt odottelen innolla käden kuntoutumista, syksyn sukkasatoa ja raitasukkia!5 kommenttia:

 1. Hei! Olen uusi lukija ja löysin blogisi Sukkasadon kautta, johon itsekkin osallistun ensimmäistä kertaa tänä vuonna! :) Tämä sinun blogisi näyttää todella mielenkiintoiselta ja aion jäädä ehdottomasti seuraamaan tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja tervetuloa seurailemaan! :) Tekstiä alkaa syksyn mittaan toivottavasti tulemaan paljon enemmän, kun saan käden kuntoon.

   Poista
  2. Kiitos tuosta raitageneraattorin linkistä. :D Laitoin sen itsellenikin aloittelevaan blogiini muistiin.

   Poista

Subscribe to RSS Feed