tiistai 25. marraskuuta 2014

Intarsianeuleen opettelua

Juuri, kun pääsin takaisin bloggaamisen makuun, arki heitti häränpyllyä ja kiire on kova. Töissä on stressaavaa, huomenna on koiran eläinlääkäri, olohuoneremontti on kesken, sekä tajusin, että en mitenkään saa valmiiksi kaikkia joululahjoja riittävän ajoissa, ja tällä hetkellä työn alla oleva ei edes onnistunut niin kuin toivoin. Lisäksi muutaman päivän ajan ulkona on ollut todellla pimeää koko ajan, ja sekös pistää väsyttämään. Nyt kuitenkin päätin keittää itselleni rentouttavaa teetä, kaveriksi suklaata, ja blogin pariin.

Eräs joululahjani vaati intarsianeuleen opettelua. Se on aina tuntunut vaikealta, enkä ole viitsinyt sitä opetella, osittain siksi, että useimmiten intarsianeule vaatii sauman ompelua, ja se ei ole ollenkaan suosikkipuuhaani. Ensimmäisen intarsiakuvion jälkeen langat olivat solmussa pahemman kerran, mutta eteenpäin päästyäni opin pitämään ne järjestyksessä. Sitten jostain mieleeni putkahti aiemmin näkemäni kuva, mahdollisesti Facebookin Käsityöblogit-ryhmässä. Nimittäin kalastustarvikelaatikosta tuunatun lankarasian. Mies sai siis tyhjentää yhden rasioistaan, ja porata siihen reikiä.

Nyt, kun aina kierrän langat samaan suuntaan, ja seuraavalla kerroksella takaisin, ne pysyvät ihanasti järjestyksessä. :)

ps. Jostakin syystä en saanut tähän postaukseen lisättyä yhtäkään kuvaa hienosta laatikostani, enkä jaksanut alkaa enää tappelemaan Bloggerin kanssa, olkoon ilman kuvaa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed