maanantai 16. joulukuuta 2013

Vieläkin joululahjoja

Jälleen yksi joululahja. Palatossut valmistuivat Yhteishyvän ohjeiden mukaan. Tossuissa on kolmea eri väriä, mustaa, tummanharmaata ja vaaleamman harmaata, joka ei kuvissa näy. Kuten kuvasta näkyy, päällä on koristeena ja väriä tuomassa oranssi nappi.

Tossujen kasaaminen oli uskomattoman vaikeaa. Ennen kuin palaset muotoutuivat tossuiksi, ne olivat vain yksi iso palamytty, ja luulin, ettei niistä ikinä tossuja tulekkaan. Tuli kuitenkin, ja ihan kivatkin vielä! Hiukan reilut tossuista tuli, joten toivottavasti ne eivät ole liian isot lahjan saajalle.

Kaikki neulottavat joululahjat ovat nyt valmiina, mutta kynttilöitä pitäisi vielä väsäillä. Lauantaina pitäisi lähteä 300km päähän viemään ja hakemaan muutamia lahjoja, ja joulusiivouskin olisi vielä tehtävänä. Hiljaa mielessäni mietin vain, että miksi meillä tehdään jouluna suursiivous, kun emme kotonakaan ehdi kuin kääntymään. Kai se sitten vain kuuluu asiaan, ja onhan se kiva kaiken sukuloimisen jälkeen tulla siistiin kotiin. Koittakaa te muutkin jaksaa vielä viimeiset rutistukset, jos ette ole jo kaikkea saaneet valmiiksi! 


2 kommenttia:

Subscribe to RSS Feed