tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Viimeisten joululahjojen valmistuttua en ole ehtinyt saamaan mitään valmiiksi. Kaikki puikoilla olevat projektit ovat niin suuria, että eivät hetkeen valmistukkaan. Joten tässä postauksessa fiilistellään vuoden 2013 kivoja juttuja ja käännetään katseet tulevaan vuoteen 2014.























Ensimmäisenä tammikuussa valmistuneet sormikkaat. Nämä ovat edelleen ahkerassa käytössä ja suosikkihanskani. Juuri ostin lankaa, että voin tehdä toiset samanlaiset. ;) Keskimmäisessä kuvassa huhtikuun tuotos, syntymäpäivälahjaksi menneet pääkallosukat. Nämä sukat opetivat minulle paljon kirjoneuleesta. Viimeisenä maaliskuiset makkarasukat, jotka myöskin ovat lähes päivittäisessä käytössä. Käytän paljon villasukkia, mutta jämähdän helposti vain siihen yhteen pariin, jotka ovat tällä kertaa nämä. Onneksi eivät ole kuluneet puhki vielä.























Ensimmäisenä tässä kuvassa ovat virkatut säilytyspussit, joista toinen meni pikkusiskolleni liikuntapussiksi ja toinen pyörii itselläni kotona ilman varsinaista käyttöä. Keskellä ennen joulua väsäämäni lankakranssi, josta en postausta edes kirjoitellut. Kuumaliimalla kiinnitin lankapallot ja muutaman joulupallon. Viimeisenä joululahjaksi tekemäni pöllöpipot. Lahjojen saajat tykkäsivät pipoista oikein kovasti, ja itsellenikin tekisi mieli tällainen tehdä, mutten ole vielä saanut aikaiseksi.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Iloista uutta vuotta!

1 kommentti:

  1. Ihania töitä menneeltä vuodelta :) Ihanaa uutta vuotta sinullekkin! :)

    VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed