keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Sydämiä ja kehityskeskustelua

Reilu viikko sitten ostin askartelulehden nimeltä Ihana. Lehdessä oli suloisia pieniä virkattuja sydämiä, joihin ihastuin heti. Lehdessä oli muis muita sydänaiheita, ystävänpäivän vuoksi. Minua oikein harmitti, kun ostin lehden vasta ystävänpäivän jälkeen, enkä näinollen saanut näitä kortteja enää läheteltyä. Selattuani lehden muutamaan otteeseen, unohdin sen keittiön pöydälle suloisine sydämineen.

Eilen selailin Silmukan saalistus-blogia, ja bongasin sieltä Silmukan ytimestä-haasteen. Haasteen järjesävät siis Silmukan saalistus- ja Pipon ytimestä-blogit, kiitos siitä heille! Helmikuun aiheena oli sydän. Inspiraatio iski välittömästi, ja kävin kaivamassa Ihana-lehden esiin. Virkkailin illan pieniä ja vähän isompia sydämiä. Käyttöä en niille vielä keksinyt, mutta loppuvuoden syntymäpäiväkortteihin niitä kenties voisi hyödyntää. Lankana näissä oli pinkki Nalle ja persikan värinen Kaste. Kasteesta en kyllä vieläkään pidä, kuvissakin se on jotenkin inhottavan kovan näköinen. Ehkä sen kuitenkin saa tuhlattua tällaisiin pienempiin projekteihin. :)

Muutamana päivänä olen pohdiskellut bloggaamisen ja blogini kehitystä. Ensimmäinen vuosi meni ehkä hieman harjoitellessa, valmiita käsitöitä esitellessä ja yksinpuhelussa. 1-vuotisarvonnan aikaan blogiin alkoi kuitenkin eksyä enemmän kävijöitä ja lukijoitakin löytyi. Nyt alkaa olla aika ottaa seuraava askel blogimaailmassa ja miettiä kehitysideoita. Mahdollisesti jotain juttusarjaa, kuvapostauksia, viikon värejä, keskeneräisiä töitä, haasteita, mitä? Bloggaan paljon itseni vuoksi, mutta myös lukijoille, jonka vuoksi haluaisinkin kuulla lukijoiden ehdotuksia blogin sisältöön, mitä te haluaisitte lukea?

1 kommentti:

  1. Ihania sydämiä! :) Ja blogipohdinta haastetyön esittelyn yhteydessä ei ole lainkaan huono asia, sitä kun kommentoidessasi blogiini pohdit :) Toivottavasti löydät oman tiesi kehittää blogia eteenpäin, niin halutessasi. Itse olen tykästynyt sellaisiin pikkujuttuihin ja ehdottomasti blogisarjat ovat minun sydäntäni lähellä :) Ehkä sellainen löytyisi tänne sinunkin blogiisi ;)

    Kiitos kun osallistuit haasteeseen ja tervetuloa mukaan myös ensi kususa! :)

    VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed