maanantai 12. toukokuuta 2014

Kevään viimeiset villasukat

Mahtavatkohan nämä olla kevään viimeiset villasukat? Ihan tavallisista sukista ei olekkaan kyse, joten nämä olisivatkin hyvä päätös taas yhdelle villasukkakaudelle. Nämä sukat ovat nimittäin koiralleni. 

Varsinaisesti näitähän ei enää tähän vuodenaikaan tarvita, edes minun palelevainen koirani. Näiden sukkien tarkoitus onkin suojata meidän seiniämme. Olen opettanut koirilleni temppuja naksuttimella, ja nyt vuorossa on valojen sammuttaminen. Muutaman hypyn jälkeen huomasin, että koirat ovat hieman liian pieniä, ja ne joutuvat auttamaan tassuilla. Muutaman kerran jälkeen myös seinässä näkyi jo selkeät jäljet. Asian ratkaisi siis jämälangoista tehdyt villasukat. 

Tossut eivät ole ihan niin jämäkät kuin halusin, mutta nämä ovatkin testiversio. Talveksi teen parannellut versiot, joihin tulee myös neppari. Koirani haalareissa on näet nepparin vastakappale lahkeissa, joten tossut saa niihin kätevästi kiinni. Pohjaan pitää myös ommella jokin kangas, jotta tossut eivät heti kastu. Onneksi tässä on aikaa parannella ja varioida tossuja, ehkä talveen mennessä olen saanut valmiiksi ne täydellisen sopivat tossut.2 kommenttia:

 1. Vautsi! Miun pitäis kans saada tällaiset mäykkypapalle, kun mitkään tossut ei pysy jalassa.
  Mä suunnittelin myös tuota valotemppua, mutta päätin unohtaa sen. En kuitenkaan saisi vietyä sitä ärsykekontrolliin, ja sitten mulla olis palkan toivossa solkenaan valoja räppäävä koira :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah:D meilläkään ei ole käskyä käytössä vielä, ja ihmettelen, ettei koira ole älynnyt sammutella valoja itsekseen. Onneksi! :-D

   Poista

Subscribe to RSS Feed