lauantai 19. lokakuuta 2013

Raitasukkia ja kynttilöitä

Viimeisimmät valmistuneet sukat ovat Kotikulta-sukkalangasta, puoleen sääreen ylettyvät raitasukat. Sukat on tehty numeron 4 pyöröpuikolla, magic loop-tekniikalla molemmat sukat samaan aikaan. Edelleen jaksan olla innoissani siitä, että sukkien valmistuttua ne ovat oikeasti valmiit, eikä toista sukkaa tarvitse enää tehdä. Tästä lähin teen kaikki sukat tällä tyylillä. 

Kantapää aiheutti hieman päänvaivaa, mutta ihan siististi sain sen tehtyä. Langan katkaisin lähes joka raidan jälkeen, sillä langat olivat muutenkin solmussa, saati sitten, jos kaikki viisi kerää olisivat olleet kokoajan työssä kiinni. Langanpätkät neuloin kuitenkin työn "sisään" joten pääteltävänä ei ollut kuin viimeinen lanka. Onneksi, sillä pelkkä langanpäiden katkominen tuntui riittävän raskaalta työltä. :D


Lankaan tykästyin oikein todenteolla. Se on ihanan pehmeää, tuntuu mukavalta paljaassakin jalassa. Näistä sukista tuleekin unisukat minulle itselleni! Tuntuu, etten tee oikein koskaan mitään itselleni, mutta silloin kun jotain valmistuu ja tiedän sen jäävän omaan käyttöön, tuntuu jotenkin erikoisen hyvältä saada työ valmiiksi.

Lisäksi olin muutama viikko sitten elämäni ensimmäisillä PartyLite kutsuilla. Rahaa paloi kiitettävä määrä, mutta saatuani tuotteet tänään itselleni, ei harmittanut lainkaan, sillä tuotteet olivat juuri niin ihania kuin muistelinkin. Paketista paljastui Yllätyskynttiläpaketti, josta taas paljastui 18kpl votiiveja, yksi pilarikynttilä, yksi tolppakynttilä ja yksi kynttilä lasipurkissa. Lisäksi tilasin kuvassakin näkyvän somisteen, jossa on siis neljä Lootuksenkukka-votiivikippaa. Parafiinikynttilöitä pitäisi vain jostain metsästää, kun en raaski noita PartyLiten kynttilöitä jatkuvasti poltella..


4 kommenttia:

 1. Kauniisti raidoitettu nämä sinun sukkasi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raitageneraattori auttoi näissäkin sukissa. ;)

   Poista
 2. Tosi kauniit sukat. Olen hiplannut tuota Kotikultaa, mutta vielä jäi kauppaan, kun en tuntenut sitä ennestään.
  PartyLiten kynttilät ja somisteet ovat ihania. Harmi vain, kun on ovat sen verran hintavia, etten raaski polttaa joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Minäkin neuloin Kotikullasta nyt ensimmäisen kerran. Ostin viisi kerää kympillä, tarjous jota ei voi vastustaa. :)

   Noihin PartyLiten somisteisiin ajattelin hakea Ikeasta 100% parafiinikynttilöitä, taisi olla 3e/36kpl, steariinikynttilöitä en uskalla noissa polttaa, enkä kyllä PartyLiten omiakaan raaski ostaa niin paljon, kun joka ilta sytyttelen useita kynttilöitä. :)

   Poista

Subscribe to RSS Feed