torstai 17. huhtikuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltavat

Käsityöelämää on ottanu jälleen askeleen kohti kuuluisuutta! Eikun.. Yritetään ainakin. 

Siis, tosiaan, Käsityöelämää löytyy nyt Facebookista. Some-nappi löytyy tuttuun tapaan yläreunasta, josta pääset Facebookiin. Yritän päivitellä ahkerasti kaikkia mahdollisia yhteisöjä, jossa Käsityöelämää on jo mukana. Lisäksi lisäsin blogiin Pin It-napin, ja pinnailin suosikkitöitäni viime kesään asti. Sitä vanhempia en viitsi alkaa kaivelemaan, kun näitä nyt tulee lisääkin suhteellisen kovaa tahtia. 

Minulla on kausia, jolloin käytän eri palveluja hieman ahkerammin kuin muita. Viime aikoina Instagram on viettänyt hiljaiseloa, kun en ole muistanut kuvata mitään, tai ainakin olen unohtanut jakaa kuvaamani asiat. Facebook nyt on jatkuvasti auki jossain välilehdessä, joten se ehkä saattaa olla aktiivisin? Pinterestiinkin yritän muistaa välillä eksyä. ;) 

Näitä kaikkia some-kanavia, kuvayhteisöjä ja mitä lie miettiessäni, olen huomannut, että bloggaajalla ei kyllä ole niin helppoa kuin luulisi. Minulla ei ole edes monia lukijoita, ja blogi löytyy silti useasta paikasta. Entäs jotkut kuuluisammat bloggaajat, heidän pitää olla aktiivinen blogissa, Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä, Google Plussassa ja missä vielä? Tai harva nyt varmaankaan on ihan joka paikassa, tai ei ainakaan aktiivinen, kokopäivätyötähän sellainen olisi. Mutta pääpointtini tulee varmaan selväksi? Aloittaessani blogia, ajattelin, että kirjoittelen touhuiluistani mielenkiinnon mukaan ja se siitä. Nyt olen huomannut, että lukijoiden, kävijöiden ja kommenttien lisääntyessä, mietin, että pitäähän minun antaa jotain vastinetta sille, että ihmiset tulevat blogiini. Sitten mietin epätoivoisesti sisältöä ja jutunjuurta, josta saisi kirjoiteltua jotain järkevää. 

Ehkä bloggaajan taitoni vielä kehittyvät, eikä juttuaiheita tarvitse niin kovin miettiä, kun juttusarjoja muotoutuu? Mistä te haluatte lukea? En minä parhaalla tahdollanikaan saa montaa käsityötä viikossa valmiiksi, enkä halua myöskään muiden käsityöbloggaajien juttuaiheita kopioida törkeästi! Nyt pitää kyllä tosissaan miettiä aiheita, tälläkin hetkellä on vain ikuisuusprojekteja, joten mikään ei tunnu valmistuvan.

Ja ei, tämä pieni avautuminen ei tarkoita, ettenkö pitäisi bloggaamisesta, aloittaessani vain luulin, että se on ihan helppoa, senkun kirjoittelee. :)


Kesä on ihan kohta täällä, kukkapenkkimme näyttää jo näin ihanalta! Ihanaa kevättä myös teille lukijoille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed