tiistai 6. toukokuuta 2014

Testisukat

Viimeksi opiskellessani kirjoneuletta, aloitin kivan, helpon näköisen kuvion. Kuvio oli 16s leveä, ja halusin opetella kirjoneuletta nimenomaan pyöröneuleena, joten tein neljälle puikolle saman kuvion ja aloin etenemään pyöröneuleena. Kuvion valmistuessa huomasin, että hei, tässähän on sukan varsi! Kaikenlaista projektia kuitenkin tuppasi menemään yksinäisen sukanvarren ohi, joten se hieman jäi. 

Jossain vaiheessa tein toisenkin varren, ja kantapäätkin. Sitten homma jäi taas. Kunnes ensimmäiset ikinä valmiiksi saamani sukat hajosivat! Ne olivat ehdottomat suosikkini, sillä ne olivat ihanan löysät, ennen käsialan muotoutumista tehdyt. Sitten lopulta innostuin tekemään näihin jalkateränkin. Neuleessa oli normaalia isommat puikot ja normaalia enemmän silmukoita, ja siltikään en saanut aikaiseksi niin löysää kuin suosikkisukissani. Eivät nämä kuitenkaan liian kireätkään ole, ihan mukavan napakat.

Petroolinsininen lanka on 7veljestä, ruskea Kotikultaa. Väritkään eivät ole ne kaikista kivoimman näköiset, ruskeat "eläinpilkut" sinisellä pohjalla? Mutta kun näistä piti tosiaan tulla vaan se harjoituskappale!






2 kommenttia:

  1. Hauskoja nuo pilkut! Toimisivat hyvin vaikka kirahvin tai leopardin väreissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin toimisivat, tosiaan. Nämä ovatkin vähän hölmöt värit tuollaiseen eläinkuosiin. ;D

      Poista

Subscribe to RSS Feed