lauantai 10. tammikuuta 2015

Ihanuuksia maailmalta

En pysty vastustamaan kaikkia hienoja turhakkeita, joita löydän netin syövereistä. Niinpä olen jälleen kerran shoppaillut Ebaysta kaikkea ihanaa. Ensimmäinen uusi rakkauden kohteeni on langankeritsin, ja vyyhdinpuut. Lankakeristä tulee kauniita, jämäköitä ja siistejä. Aivan mahtavaa! Keriessä lankaa pitää hieman jarruttaa, muuten keritsin tekee minun makuuni aivan liian löysät kerät, jotka tuntuvat hajoavan käsiin heti. Tietysti langalle olisi parempi, kun kerät ovat löysiä, mutta liika on liikaa. :)

Vyyhtejä ostan todella harvoin, sillä vihaan niiden kerimistä. Nyt ainokaisen vyyhtini keriminenkin sujui kuin vettä vain! Langankeritsin ja vyyhdinpuut-setti maksoi Ebayssa vain pari kymppiä. :)


Tilailen Ebaysta paljon kaikenlaista pikkutavaraa, ja nämä ovatkin suurimmat ostokseni tähän mennessä. Silmukkamerkkejäkin sieltä saa ihan puoli-ilmaiseksi. Toimitus kestää tietenkin hieman kauemmin kuin Suomesta tilattaessa, mutta hintakin on puolet pienempi.


Toinen ostokseni, ihana KnitPron "kansio", johon neuleohjeen saa kiinnitettyä magneeteilla. Kuvassa näkyvällä nauhalla kansion saa myös kiinnitettyä pystyasentoon, jotta ohjetta on helppo seurata. Tämäkin maksoin noion pari kymppiä. Ulkomuodoltaankin tämä on kaunis, ja samalla kuitenkin neutraali.


Sisällä on tasku, johon jemmasin Jujun muistikirjan sekä puikkomitta/viivotin/lankaleikkuriyhdistelmän. Vieressä on lisäksi paikka kynälle muistiinpanojen tekemistä varten. Mukana on myös pitkä magneettiviivotin, jolla voi seurata neuleohjeen kuvioita.

Toisin sanoen, olen taas shoppaillut ihania yleishyödyllisiä turhakkeita. :)

6 kommenttia:

 1. Oijoi! Tuo kerijä olisi niin ihana! On ne tuollaisilla kerillä vaan paljon ihanampia, kuin peruskerillä :D Ja tuo kansio vaikuttaa todella näppärältä! Helpottaisi ohjeen seuraamistakin, ja saattaisi paremmin pysyä tallessakin ohjeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerijää olen minäkin kuolannut jo kauan, mutta hinnan vuoksi en ole ostanut. Nyt kun vilkaisin Ebayta, niin pakkohan se oli tilata, kun oli niin halpa. :D

   Poista
 2. Mulla oli tuollainen kerijälaite vähän hajalla jo saapuessaan. En viitsinyt reklamoida, kun hinta oli mitätön ja laite toimii kumminkin. Vyyhdinpuut jotenkin löystyivät kummasti ekan puolen vuoden jälkeen, ja sit pitikin ostaa jo isommat, puiset. Vaan hyvät ostokset olivat joka tapauksessa.

  Tuo kansio vaikuttaa näpäkältä. Pitäiskös uskaltaa mennä käymään ebayssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla, että ostoksesi eivät olleetkaan kestäviä. Onhan näissä aina riskinsä, kun halvalla ostaa. Kansiosta tykkään kyllä, ohjeet pysyvät ihanan siististi mukana. :)

   Poista
 3. Hei. Multa löyty ihan samat kerijä ja puut, olen ollut tosi tyytyväinen niihin :)
  Kiinnostuin tuosta kansiosta, jos anopille lahjaksi antaisi ;) milläköhän nimellä tuo sieltä ebayn ihmeellisestä maailmasta löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että olet ollut tyytyväinen! Minä en osannut lukita langanohjainta tuosta kerijästä, tai sitten se ei toiminut, mutta kiukkuisena sitten liimasin sen kiinni, siinähän pysyy. :D Kansio löytyy nimellä KnitPro Magma Knitting Chart Keeper, niitä on kahta kokoa, minulla on tuo pienempi, mihin mahtuu A4 taitettuna, eli siis A5. :D

   Poista

Subscribe to RSS Feed