tiistai 6. tammikuuta 2015

Joululahjasukat

Joululahjaksi tein tänä vuonna kahdet sukat. Vain kahdet! No niissä molemmissa tietysti oli tekemistä ihan riittävästi, joten onneksi enempää ei tarvinnut tehdä. Nämä sukat ovat kirjasta Upeat kirjoneulesukat, kannessa esiintyvistä sukista oma versioni. Lyhensin vartta puolella, ja ajanpuutteen vuoksi valkoiset vinoraidatkin jäivät tekemättä. Näissä kyseisissä sukissa tein elämäni ensimmäistä kertaa intarsianeuletta, sekä opettelin sauman ompelemista. Molemmat onnistuivat yli odotusten. Olen sukkiin erittäin tyytyväinen, vaikka niiden teko vaikutti aluksi erittäin epätoivoiselta. Aikaa meni enemmän kuin odotin, ja osittain sen vuoksi kaikki loppupään joululahjat aiheuttivat ongelmia, suurin osa kuitenkin valmistui ajoissa. 

Sukkiin vaihdoin langaksi Nallen, ja epähuomiossa tein koko sukat liian pienillä puikoilla. Onneksi venyivät sopivaksi kostuttamisen jälkeen. Lankaa ostaessani näin värit sukassa hieman erinäköisinä, mutta onneksi lopputulos on hahmotushäiriöstäni huolimatta ihan kivan näköinen. Sukkien valmistuessa päällimmäiseksi tunteeksi jäi helpotus siitä, että ne ovat vihdoin valmiit.



3 kommenttia:

  1. Huhhuh. Kerran melkein kokeilin intarsiaa, mutta lopetin ennenkuin ehdin kunnolla aloittaakaan. Se on aika pelottavaa.
    Vaan näistä tuli kivat. Ei näy missään, että on ollut hahmotushäiriötä värien kanssa, värit ovat kauniit ja sopivat hyvin keskenään.

    VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed