perjantai 22. marraskuuta 2013

Lisää kynttilöitä

Olen innostunut kynttilänvalannasta nyt ihan tosissaan. Harvoin ehdin edes siivoamaan tarvikkeita pois, kun olen jo väsäämässä uutta kynttilää. Värejä ja massaa tilasin jo lisääkin, sekä olen testaillut erilaisten kynttilöiden tekoa. Liukuvärjäyksestä ei tule oikein mitään vieläkään, en oikein tiedä miksi se ei onnistu, mutta harjoitukset jatkuvat. ;)

Pinterestistä löysin kuvia jääpalakynttilöistä, ja pitihän niitä heti testata. Netistä löysin kauhean vähän ohjeita niiden tekoon, (tai sitten en osannut hakea oikeilla hakusanoilla), joten ajattelin lähipäivinä kirjoittaa pientä ohjetta tännekin. Allaolevan kuvan vasemmanpuolinen kynttilä on menossa lahjaksi, ja oikeanpuolinen taas palaa tälläkin hetkellä, jotta osaan lahjan saajalle kertoa uskaltaako tuota polttaa vai ei.


8 kommenttia:

 1. Ooo, varsinkin nuo pinkki/violetti sävyiset! Ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tässä taas huomaa, että makuja on monia. Itse pidän juuri noita täysin epäonnistuneina ja rumina testitekeleinä. :') Mutta kiitos!

   Poista
 2. Ite oon kans joskus monta vuotta sitten tehny noita jääpalakynttilöitä. Silloin löysin ohjeen jostain äidin joulukirjasta. Sieltä se varmaan vieläki löytys :D ite tykkäsin kyllä niistä valtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään noista kanssa, ja olivat todella helppoja tehdä! :)

   Poista
 3. Mä olen valanut vain sellasia tavallisia pitkiä kynntilöitä kastamalla kerran, pitäisi kokeilla muitakin tapoja :) hienoja sinun kynnttiläsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en ole tehnyt lainkaan kastamalla! :D

   Poista
 4. Onpa erikoisen hienot nuo röpökynttilät, onkos ne justiin niitä jääpalakynttilöitä?

  VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed