perjantai 1. marraskuuta 2013

Pöllöilyä


Pukin konttiin valmistui jälleen lisää paketteja. Tällä kertaa päivät ovat kuluneet pöllöillessä, ja siitä syntyi pari pipoa. :) Musta pipo on sopiva omaan n. 56cm päähäni, ja siniruskea pipo on lapsen n. 50cm päähän. Täytyy sanoa kyllä, että näitä oli hauska tehdä! Ohjeen kanssa oli hieman ongelmia, sillä en käyttänyt samaa lankaa, ja piti laskea ja mitata ja purkaa ja mitata uudelleen, mutta sopivan kokoiset niistä sitten loppujen lopuksi taisi tulla. 

Mustaan pipoon käytin jotakin kaapista löytynyttä akryylilankaa kaksinkertaisena, lisäksi Novitan Miamia ja Helmiä, kaksinkertaisena kumpaakin. Siniruskeassa pipossa on pelkästään Miamia ja Helmiä. Koukku oli numero 5. Ohjeen pongasin täältä.

Pipoissa oli silmukoita hieman enemmän kuin ohje sanoo, lisäksi tein silmistä hieman isommat. Normaalikokoisilla silmillä pipo jäi jotenkin tyhjäksi, mutta nyt näyttää mielestäni hyvältä.

Molemmat pipot valmistuivat kolmessa päivässä purkamisineen kaikkineen, joten ilman purkamista ja muita viivytyksiä, pipo valmistuisi varmaan yhdessä illassa telkkaria katsellessa.


5 kommenttia:

  1. Aivan ihania pöllöpipoja! :) Miekin oon noihin ohjetta koittanut metsästää, mutta pitäis varmaan olla suomenkielinen ohje, että pääsisin alkuun. Kävin tuotakin ohjetta kurkkimassa ja ehkäpä sitä jos ottais vaan itseään niskasta kiinni, niin pääsisi siitäkin jyvälle (on ainakin selkeät kuvat, tykkään). Pöllöily on mahtavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje on tosi helppo, minäkään en ole mikään englannin kielen taitaja, mutta kääntäjällä ja suomi-englanti neulesanastolla sain pipot tehtyä ihan helposti. :) Joten suosittelen koittamaan, vaikka epäilyttäisikin. :)

      Poista

Subscribe to RSS Feed