keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014

Huomenna alkaa vuosi 2015. Eli nyt on vuosikatsauksen aika!


1. Ensimmäinen itse suunnittelemani neule, maailman kivoin kauluri. En ole koskaan ollut hyvä neuleiden suunnittelussa, joten oli oikein positiivinen yllätys saada aikaiseksi jotain edes. Visio oli selvä kauluria aloittaessa, ja lopettaessa se näyttä samalta kuin suunnitelma päässäni.

2. Kuplasukat. Nämä olivat suuri hitti, joten pitihän minunkin tehdä. Edelleen yhdet suosikkisukkani, kuplien ja värien vuoksi. Kyseistä lankaa löytyy vieläkin varastosta, kun en ole raaskinut sitä käyttää. :)

3. Miehen syntymäpäivälahja, traktorisukat. Näissä nyt ei tapahtunut mitään suurta, jonka vuoksi olisivat jääneet mieleen, mutta nämä ovat vaan jotenkin söpöt.4. Suuri Käsityö-lehden ohjeen mukaan tehty koira. Ensimmäisiä täysin itse ompelemiani juttuja. :)

5. Pitääkö tupsupäällisestä enempää sanoa? Yksi vuoden ehdottomimmista käsityökohokohdista.

6. Yksi harvoista tilaustöistä, joita olen tehnyt, ja samalla merkityksellisin. Tein äitini avustettavalle hartiahuivin, jonka tiesin lämmittävän hänen mieltään (ja hartioitaan) kovasti. Lisäksi huivi oli kohtuullisen vaativa, jonka vuoksi opettelin neulefontin käytön, ja tietenkin huivi on myös kaunis. Tällaisen voisin itsellenikin vielä joskus tehdä.7. Opettelin pillihimmelin tekoa. Tämä kyseinen himmeli on jo pikkulintujen toimesta tuhottu, mutta siitä saadulla kokemuksella voin ensi vuonna tehdä vaikka olkihimmelin sisätiloihin.

8. Ruususukat joululahjaksi. Nämäkään sukat eivät minulle varsinaisesti mitään opettaneet, mutta monimutkaiset ne ovat. Taitavat olla yhdet suuritöisimmistä sukistani.

9. Joululahjasukat nämäkin. Näiden kanssa opettelin intarsianeuleen teon, eikä se lopulta ollutkaan lainkaan niin vaikeaa kuin luulin, kunhan langat pitää järjestyksessä kokoajan. :)

Lisäksi vuoden aikana olen tutustunut hierontapalan sekä saippuan valmistukseen, askarrellut ilmastointiteipistä ja oppinut löysäämään pipoa. Melkoisen opettavainen vuosi siis takana.

Oletko tehnyt blogiisi vuosikatsauksen?
Laitathan linkin kommenttikenttään, jotta minäkin näen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed