keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Apuvälineshoppailua

Aaltopeitto valmistuu pikkuhiljaa jämälangoista, mutta sillä ei mikään kiire olekaan. Luultavasti tämä peitto ei tule itselleni käyttöön, vaan lahjoitan sen jollekin kun se on valmis. Itselleni teen sitten joskus peiton, jossa on tietyt värit ja tietty raidoitus, joka sopii asuntooni muuten. Omaan peittooni tulee luultavasti keltaista, vihreää, ruskeaa ja valkoista. Tai keltaisen tilalle oranssikin voisi sopia. :)

Tilasin eilen itselleni kerroslaskimen ja langanohjaimen Kirstikin verkkokaupasta. Nyt odottelen niitä saapuvaksi. Kirjoneuleet jätin puikoille odottamaan siihen asti kun langanohjain tulee, ja aloitin tekemään mustia tennarisukkia koossa 38. Sukissa on valmiina vasta vartta hieman, mutta toivon saavani parin valmiiksi ennen lähetyksen saapumista. Langanohjaimen tilasin nyt, sillä tulossa on niin paljon kirjoneulesukkia, ja minulla on aina kaikki langat solmussa. :) Toivon, että saisin pienten apuvälineiden avulla kirjoneuleen tekemisestä hieman miellyttävämpää, sillä kirjoneuleen lopputuloksesta pidän erikoisen paljon, en vaan viitsi tehdä sitä, juurikin lankojen sekoittumisen vuoksi.

Toinen kamala asia kirjoneuleessa on langanpäiden päättely. Tämän vuoksi Googlasin hieman päättelyvinkkejä, ja päädyin seuraavaan Youtube-videoon, jossa päättelyä ohjeistetaan. Tätä tulen varmasti testaamaan myös, ja toivottavasti idea on toimiva, jotta kirjoneuleen tekemisestä tulee entistä mukavampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed