torstai 15. marraskuuta 2012

Sisustusta ja langanpäiden päättelyä

Äitini kävi aamupäivällä kylässä, ja toi tullessaan korin neulomistarvikkeille ja keskeneräisille töilleni. Koriin löysivät paikkansa heti Novitan sukkalehti, neuleohjekansioni ja valmistumassa olevia sukkia. Lisäksi korin toiseen reunaan päätyivät sukkapuikot ja muu pikkusälä, sekä pieni roskis langanpäille. Odotin tänään saapuvaksi kerroslaskinta ja langanohjainta, mutta posti toi vain Koiramme-lehden ja mainoksia. Jospa huomenna sitten?


Tänään olen lisäksi harjoitellut hieman päättelytekniikoita, sillä kirjoneuleissa ainakin useiden langanpäiden päättely on niin vastenmielistä. Dropsilta löysinkin hyvän ohjevideon, en vain jotenkin osaa luottaa tuon tavan kestämiseen. Kuitenkin tein pienen mallitilkun, jossa harjoittelin tuota, ja ihan hyvältähän se vaikuttikin. Sukkaan sitä sain myös hieman harjoitella, sillä lanka loppui keskenkaiken.  Yhdet tennarisukat valmistuvat tänään, joten kirjoneuletta on pakko jatkaa, vaikkei langanohjain vielä tulisikaan. Toivottavasti se kuitenkin tulee ennen kuin kaikki kirjoneulesukat ovat valmiina. ;)

Lisäksi laitoin tilaukseen tablettitietokoneen, jonka on tarkoitus olla apunani koulutehtävissä. Toivottavasti en pety, sillä odotukset on korkealla. :D Onneksi netistä tilatut jutut voi palauttaa kahden viikon sisällä, jos siltä tuntuu. Tänään on ohjelmassa vielä pyykin pesua sekä lisää neulomista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed