tiistai 13. marraskuuta 2012

Tennarisukkia

Tänään on vuorossa Sukkalehden malli Q, tennarisukat. Näitä olen tehnyt nyt kaksi paria kokoa 30, ja tulossa on vielä ainakin yksi pari. Tennarisukat ovat täysin ohjeen mukaan tehty, lukuun ottamatta virkattua merkkiä, jota en halunnut tehdä. Sukissa on ihan tavallinen kantapää, ja kärki on tehty nauhakavennuksella. Lankana on 7 veljestä vihreä ja vaaleanpunainen.

Nämä tulivat erittäin nopeasti valmiiksi, luultavasti juuri kokonsa ja helppoutensa vuoksi. Kahdessa parissa ei tainnut mennä kuin kaksi päivää. Yksinkertaisuutensa vuoksi sukkia oli hyvä tehdä telkkaria katsellessa, piti huolehtia vain, ettei vahingossa tee liikaa. :) Nauhat oli vaikea saada istumaan sukkaan kunnolla, joten pujottelin ne vain oikeista kohdista ja kiristin hieman. Sukkien tulevat omistajat saavat sitten muotoilla nauhat mieleiseensä malliin.

Tänään sain lisäksi ostettua viimeisetkin langat joululahjoihin, joten jäljellä on enää tekeminen. Yhdet tennarisukat teen luultavasti Nallesta, sillä 7 veljestä en löytänyt mieleistä väriä. Edellisen postauksen pystyraitasukat valmistuvat tappavan tylsää tahtia, joten välissä olen piristänyt itseäni aaltopeiton tekemisellä. Peitossakin idea on hieman tarkentunut. Koitan saada peittoa esittelykuntoon lähiaikoina. :)

Olen epätoivoisesti yrittänyt keksiä säilytyspaikkaa valmiille töille, mutta pienessä yksiössä ei ilmeisesti vain riitä tilaa. Jonkin korin / laatikon haluaisin niille, mutta toistaiseksi valmiit työt lojuvat samassa korissa keskeneräisten kanssa. Ja kuten arvata saattaa, kori on melkoisen täynnä.

Miten te olette ratkaisseet lankojen, puikkojen, valmiiden ja keskeneräisten töiden säilytysongelmat?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed