keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

12/31

En meinaa millään ehtiä kirjoittamaan mitään, saati sitten tekemään mitään kirjoittamisen arvoista. Syy tähän löytyy siitä, että kirjoitan parhaillaan viimeistä näyttösuunnitelmaani, jolla alkaa olemaan jo kiire. Lisäksi pitäisi tehdä yksi sukkapari, yksi huivi, kahdet verhot, kaksi koiran petiä, kaksi koristetyynyä, mekko, pusero ja takki. Tekemistä riittäisi siis, kun vain ehtisi. Tänään kuitenkin postissa saapui kankaita aika kasa, ja ovatkin niin ihania, että oikein itkettää! 

Vasemman puoleisessa kuvassa olevat kankaat on tilattu Ompelun ihanuus-verkkokaupasta. Musta kangas on viskoositrikoota, josta tulee mekon helma. Harmaa kangas on trikoota ja aikoo muotoutua puseroksi.

Oikean puoleisessa kuvassa olevat kankaat taas ovat Jotexilta. Valkoinen puuvillapanama(?) on tulevat olohuoneen verhot. Keltakuvioisesta kankaasta tulee koirien pedit ja koristetyynyt. Vaalea pallokuvioinen kangas on makuuhuoneen verhot. Näistä tykkään ihan kauheasti kyllä, oikein sormet syyhyävät tekemään, mutta näyttösuunnitelma vie aikaa, ja selkäkin on niin huonossa kunnossa, ettei ompelukoneella pysty oikein olemaan. :/ Ehkä viikonloppuna saan jo jotain aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed