lauantai 15. maaliskuuta 2014

15/31

Tänään mietiskelin jälleen blogia, ja sitä, mitä tänne voisin kirjoittaa. Kaikenlaisen puuhaamisen lomassa yritin keksiä sopivaa juttusarjaa. Lopulta keksin sen, ja tänään tulee ensimmäinen osa. Tästä lähtien pyrin joka lauantai julkaisemaan sarjaa, joka kantaa nimeä "Lauantai kuvina". Ihanan omaperäistä, eikö? ;)

Idea lähti siitä, kun tajusin, että meidän viikkomme ovat kamalan ihanan rutinoituneita. Viikot ollaan töissä ja pidetään kotia pystyssä edes jotenkin. Minä neulon, ompelen tai askartelen, mies puuhaa omia juttujaan. Lauantai-aamulla mies useimmiten lähtee taas omiin puuhiinsa, ja kotiutuu iltapäivällä tai alkullasta. Tämä aika on minun omaa aikaani, jolloin teen viikolla kesken jääneitä hommia ja nautin rauhasta. Tajusin, että näitä omia touhujani olisi mukava kuvata, ja näyttää teillekkin mitä kaikkea oikein puuhaankaan päivän mittaan. Tästä se siis lähtee.


 Aamupäivä oli upouuden Singerin koeajoa, josta syntyivät jo aiemmin esittelemäni verhot. Ompelun jälkeen selkä oli niin kipeä, että köytin koirat vyötärölleni, otin sauvat käteen ja lähdettiin lenkille. Viime viikolla esittelin kukkapenkistä puhkeavia alkuja, tällä viikolla on lunta...
 Lenkin jälkeen ansaittu päiväkahvi, jäätelöä ja bloggausta. ;)

Aamupäivä tuli ommeltua, joten alkuilta pyhitettiin neulomiselle ja viikon aikana tallennetuille TV-sarjoille.Mies oli poissa poikkeuksellisen kauan, joten hemmottelin itseäni vielä hieman lisää ja lakkasin kynnetkin. Käytän aina tuollaista kovettavaa lakkaa, kun kynteni eivät millään kestä kaikissa touhuissani mukana, vaan katkeilevat ja liuskottuvat.


Tämä päivä meni näin, haluatteko tietää tulevinakin viikkoina lauantain kulusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Subscribe to RSS Feed