keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

5/31

Tämän päivän esittelyn jälkeen alkavat minun valmiit työni loppua, ja huomisen jälkeen taidetaan olla jo melko lailla ajantasalla.

Tänään vuorossa ovat kuitenkin ensimmäiset ompelutyöni, neulatyyny ja pieni pussukka. Pussukan tein ihan ensimmäisenä työnäni, ja ongelmia siinä olikin. Minun on selkeästi jotenkin vaikea hahmottaa oikeaa ja nurjaa puolta, ja sitä, miten ne asettuvat milloinkin. Vetoketjun purin kolme kertaa ennen kuin homma onnistui, ja kulmatkin jäivät melko kamaliksi. Kääntöaukon tein vahingossa päällikankaaseen, vaikka sisäpuolellehan se olisi kuulunut. Pussin valmistuttua olin kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä tein sen ihan itse! ;)

Innostuttuani neulomisesta huomasin, että neulatyyny on kyllä hyödyllinen kapistus. Nuppineulat karkasivat aina laatikostaan ja olivat missä sattuu. Viikonloppuna siis tein itselleni suloisen omena-neulatyynyn. Tämä onnistuikin loppujen lopuksi aika hyvin, ja oli helppo tehdäkin. Tässäkin palojen yhdistäminen oli hieman haastavaa, sillä surkeilla saksillani en saanut niistä millään samankokoisia. Toimii se kuitenkin kuten kuuluukin!


2 kommenttia:

 1. Ei kyllä pussukasta huomaa, että on ollut vastoinkäymisiä matkalla. Se on tosi kiva ja pirtsakka.
  Neulatyyny on hieno. Eipä ole tullut mieleen, että sellaisesta voi tehdä ompon. Suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on otettu pussukan paremmalta puolelta, mutta kiitos. :D

   Poista

Subscribe to RSS Feed