maanantai 17. maaliskuuta 2014

16/31

Eipä minulla näköjään onnistu päivittäin bloggaaminen mitenkään. Kovin jäljessä aikataulusta en kyllä ole, että eiköhän haaste saada kunnialla suoritettua. Sunnuntaiaamuna halusin vihdoin toteuttaa myös Silmukan ytimestä-haasteen, jonka järjestävät Silmukan saalistus- ja Pipon ytimestä-blogit. Maaliskuun aiheena oli lempieläin. Minulle siis päivänselvä juttu, koira.

Jo ennen haastetta bongasin Suuri Käsityö-lehdestä ihanan koiratyynyn, ja halusin sen tehdä. Alunperin se oli tarkoitus tehdä koirille riepotettavaksi, mutta kaavoja piirtäessä hoksasin sen olevan kauhean iso. Työn edetessä hoksasin sen olevan myös kauhean suloinen, enkä raaskisi sita koirille antaakkaan.

Saumurilla hurauttelin ensin isompia tilkkuja kiinni toisiinsa, ja näistä paloista sitten leikkasin vartalon. Osia yhdistettäessä koira-raukalle tuli korvavamma, ja toinen korva repsottikin puoliksi irti. Siis ratkoja sauhuten avasin sauman ja tikkasin korvan takaisin paikalleen. Häntäkin jäi hieman kummallisesti sojottamaan sivulle, mutta eipä tuo haittaa. Silmiä en ainakaan vielä halunnut laittaa, jotta halittava pehmeys säilyy. ;) Haukku pääsi meidän sängylle vahtimaan taloa, ja lopputulokseen olen oikeinkin tyytyväinen. :)10 kommenttia:

 1. Ihana tyyny! Voi kun tuon ompelemisen jaksaisi vielä joku päivä opetella :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälleen oli mukava osallistua. :) Ompelemista en minäkään hallinnut vielä hetki sitten, mutta päätin opetella, ja päivä päivältä sujuu helpommin! :)

   Poista
 2. Ihana koiruli! Tyylikäs ja samalla hassu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hassu sopii minulle kyllä oikein hyvin. :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ompelujälki ja kiva pehmoeläin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ompelujälkeäni en ole vielä pitänyt kovin kummoisena, mutta suuri kiitos sinulle. Ompeluinto kasvaa kohisten kun onnistuu jossain sekä omasta, että muiden mielestä. :)

   Poista
 4. Oiii miten söpö tyyny! :) Kiitos myös miun puolesta kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja kiitos itsellenne haasteen järjestämisestä!

   Poista
 5. Tää on aivan ihana! :)

  VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed