maanantai 24. maaliskuuta 2014

Arvonta! (23/31)Olen jo jonkin aikaa miettinyt, miten palkitsisin uskolliset, ihanat lukijani. Lisäksi halusin myös saada ihmisiä tutustumaan blogiini, ja kiinnostuessaan myös seuraamaan sitä. Mieleeni tuli vain arvonta, mutta toteutus oli vielä hieman hukassa, sillä en kuitenkaan halua vain perinteistä arvontaa, jossa sanotaan, että olen mukana ja siinä se. Tähän arvontaan halusinkin, että osallistujat tosissaan tutustuvat blogiini. Vanhoille, aktiivisille lukijoille tämä on helppo homma.

Haluan siis, että kommenteissa sinä kerrot minulle mielipiteesi blogistani, jotain hyvää, huonoa, mitä haluaisit lukea, mitä et halua lukea, ja niin edelleen. Melko vapaat kädet siis, mutta vaatii hieman työtä kuitenkin. Sana on täysin vapaa. En vaadi mitään esseeta blogistani, vaan ihan muutamalla asialla kerrot mitä mieltä olet.

Tottakai toivon, että arvontaan osallistujat todella miettivät vastaustaan, eikä kommenttiboksi täyty sanoista "kiva ulkoasu" tai "kiva blogi". Mutta tällä idealla toivon myös, että ehkä useammat näin tykästyvät blogiini, kun siihen joutuu hieman tutustumaan.

Palkintona on Nanson bambupuikkosetti, johon kuuluu sukkapuikot, neulepuikkoja ja pyöröpuikot. Settiin kuuluu myös säilytyspussi puikoille, sekä samaa kuosia oleva kassi, esimerkiksi käsitöiden kuljettamiseen. ;) Tykkään kierrättää, ja tämä setti päätyi minulle puolivahingossa, mutta itselläni ei ole sille käyttöä. Päätin siis pientä vaivaa vastaan lahjoittaa sen jollekkin sitä haluavalle.


TIIVISTETTYNÄ:
- Osallistut jättämällä kommenttiboksiin mielipiteesi blogistani.
- Yhden lisäarvan saat jakamalla tämän postauksen arvontakuvan blogissasi (tai jossain muualla) ja linkittämällä sen kommenttisi mukaan. 
- Palkintona arvon Nanson bambupuikkosetin, niiden säilytyspussin sekä samaa kuosia olevan kassin.
- Arvonta päättyy maanantaina 7.4 klo 00.00
- Jätäthän kommentteihin myös sähköpostin yhteydenottoa varten.

14 kommenttia:

 1. Blogisi on mielenkiintoinen ja täältä saa hyviä vinkkejä,mitä voisi tehdä ja kokeilla. Koska poikkeaa muista lukemistani blogeista, erottuu siis joukosta hyvin ja pitää mielenkiinnon yllä. Hieno ulkoasu ja hyvät selkeät kuvat sekä tekstit.

  http://ajatustenitulva.blogspot.fi/2014/03/pitkasta-aikaa-puikoilla.html


  jennaa94@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. hei,
  olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta olen huono kommentoimaan. Olen löytänyt mukavia ja nuorekkaita malleja ja uusia ideoita, kiitos niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan! :)

   Näillä osallistujamäärillä tosin mahdollisuudet taitavat olla aika hyvät. :D

   Poista
 3. En ole kauaa seurannut blogiasi vielä, mutta ulkoasu taisi minut tänne joskus tuoda lukijaksi :)
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)
  nukenkaulus (a) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ulkoasustakin jotain hyötyä on ollut, niin kauan olen sen kanssa pelannutkin. :D Onnea arvontaan!

   Poista
 4. Hei! Ihanaa, arvonta :)
  Minä tykkään blogistasi koska sinulla on monipuolisia töitä. Suosikkini töistäsi on nuo blogin pääkuvassakin esiintyvät raitasukat ja iki-ihanat sydänsukat. Ja sydänsukat oli juuri se hakusana jolla itsekin aikanaan olen blogiisi eksynyt ;) Ja sinun ansiotasi ön myös se, että aion seuraavaksi kokeilla tiimalasikantapäätä. Minullakin on blogi, mutta toistaiseksi en ole yhtään juttua sinne kirjoittanut, hups.
  Iloisia bloggauksia sinulle jatkossakin!
  Terkuin Outi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että blogini on innostanut sinua kokeilemaan uusia juttuja! Ilmoittelehan, kun saat omaan blogiisi sisältöä, niin tulen kurkkaamaan! :) Niin, ja onnea arvontaan. :)

   Poista
 5. Oi bambupuikoille olisikin todellista tarvetta! Eli mukaan kahdella arvalla ja tsiljoonalla tsemppipeukulla!

  Mielestäni oikein hauska ja värikäs blogi! Juurikin sekä värimaailman että juttujen värikkyys tekee blogista personallisen ja oman näköisen. Tämä uusi ulkoasu joskin on "tavanomaisesta" niin poikkeava, että kestää hieman tottua siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. :) Uusi ulkoasu on tosiaan melko paljon erilainen, mutta mielestäni sopii hyvin minulle ja blogille. ;) Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Olen jonkun aikaa vasta seurannut blogiasi ja pidän siitä kovasti! Jutut on kiinnostavia etenkin kutominen kiinnostaa! Aionkin tsekata nuo sydänsukat seuraavaksi.. tässä sp arvontaan: stigi1(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Toivottavasti sydänsukkien teko sujuu! Ja onnea arvontaan. :)

   Poista
 7. Vieläkö ehtii mukaan arvontaan. Jos ehtii, niin yhdellä arvalla osallistuisin.
  Löysin vasta hetki sitten blogiisi, vaikuttaa oikein kivalta.
  Selkeät sivut, kiitos siitä!
  Minua kiinnostaa erityisesti helpohkot, lapsille tulevat käsityöt, pienten lasten äiti kun olen.
  Pakko mainita, että ihastelin kovasti tekemiäsi sydänsukkia!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 8. Ehtii kyllä. :) Onnea arvontaan, ja mukava että eksyit tänne! :)

  VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed