lauantai 29. maaliskuuta 2014

26/31

Eilen kolahti postilaatikkoon uusin Novita. Muutamia kivoja malleja se sisälsi, ja jopa yhden pakko saada-mallin. ;)
Ensimmäisenä malli 7. Aivan ihastuttava huivi, ja ihana kolmiopinta! Mallissa on käytetty lankana Kaislaa. Tähän tosiaan pitää tutustua paremmin, josko saisi aikaiseksi toteutettuakin. Seuraava ihastuksen kohde on malli 28, pitsineulejakku. Neuleissa minulla ei toimi puolihihat, kun palelen niin kovasti, mutta on tämä silti kovin suloinen!

Sitten malli 37. Värikkäistä en yleensä tykkää, mutta tämä sai minut ihastumaan. Puro Batikia minulla olisi violetti-keltaista, jote ehkä toteutankin tämän jossain vaiheessa. Epäsymmetrisyydestä tykkäsin kovasti. Nyt, malli 44, _pakko saada_!! Tämän tullessa vastaan, suuni loksahti auki, ja pystyin vain haukkomaan henkeäni. Ihan käsittämättömän upea! Näen tämän sieluni silmin meillä, sinapin värisenä tosin. En kyllä tiedä riittääkö kärsivällisyyteni tuohon ikinä. Mutta katsokaa nyt, ehdoton ykkössuosikki Novitan malleista ikinä!

(Miten nämä kuvat nyt vinksahtivat epäjärjestykseen, kun tarkoituksena oli saada ne samaan järjestykseen lehden kanssa.....) Kuitenkin, malli 41, suloinen peruspusero. Värit vaihtaisin kyllä, ehkä tekisin jopa yksivärisenä, mutta tuo olisi kyllä ihana joka paikan neule. Vielä malli 29, pitsineulepusero, jonka hihoihin tykästyin. Tämäkin olisi niiin ihana, lämpöinen pusero, joka toimisi joka tilanteessa!

Vielä kun joku kustantaisi langat näihin kaikkiin. ;) Mitäs ihanuuksia teidän lehdistänne löytyi?

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo malli 37... mainittiinko lehdessä, mikä sen vaikeusaste on...? Pääsen kaupoille vasta ensi viikolla, joten en pääse selailemaan vielä lehteä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuossa kyllä mainita vaikeusastetta. Nopealla vilkaisulla vaikuttaa kyllä omasta mielestä aika yksinkertaiselta. :)

      Poista

Subscribe to RSS Feed